De missie en visie van dNAA

Wij zijn een onafhankelijke conformiteitsbeoordelingsinstantie (CBI) en Inspectie Instelling met haar hoofdkantoor in Eerbeek. Wij voeren onze werkzaamheden voor het overgrote deel uit in de Nederlandse Economische Zone, maar bestrijken met onze dienstverlening daarnaast ook de ons omringende landen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel in onze bedrijfsvoering. Wij streven automatisch naar een balans tussen People, Planet en Profit met aandacht voor onze medewerkers, het milieu en een gezond bedrijfseconomisch rendement.

De balans die in onze missie & visie is beschreven, komt tot uiting in ons milieubeleid en ons sociaal beleid.

dNAA streeft er naar haar impact op het (Leef-)Milieu en Arbeidsomstandigheden zo laag mogelijk te houden. Door auditing en certificatie werken we elke dag aan het vergroten van de veiligheid thuis, onderweg en op het werk. Trends in de markt en veranderende regelgeving hebben een grote invloed op de kansen en risico’s voor uw organisatie. Door op alle mogelijke gebieden kwaliteits- en prestatieverbetering na te streven en te borgen, beheerst u deze risico’s en creëert u vertrouwen. Ook laat u uw klanten, concurrenten, leveranciers, personeel en investeerders zien dat u er alles aan doet om het meeste uit uw organisatie te halen.

De Visie en Missie van dNAA is als volgt geformuleerd:

  • dNAA is actief op het gebied van het onafhankelijk beoordelen van systemen en processen.
  • Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid komt tot uiting in onze functie als onafhankelijke Certificatie instelling, waarop de maatschappij en onze klanten kunnen vertrouwen.
  • De lange termijn relatie die wij met klanten aangaan wordt gekenmerkt door het leveren van kwalitatief hoogwaardige en professionele service.
  • Voor onze organisatie betekent dit een proces van continue ontwikkeling van competenties in lijn met marktontwikkelingen.
  • Wij realiseren onze missie door een verantwoord evenwicht te vinden tussen financiële en commerciële doelstellingen enerzijds en bovenstaande doelstellingen en activiteiten anderzijds.

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neem contact op met ons voor een oriënterend gesprek of vraag een offerte aan.

Op alle aanvragen is de Europese privacy verordening algemene verordening gegevensbescherming (AVG) (General Data Protection Regulation, GDPR) van toepassing. De bedrijfsvoering van dNAA is in overeenstemming met de AVG

Bent u geïnteresseerd geraakt, vraag hier een vrijblijvende offerte op, bel met 085-0600440, klik “hier” voor het aanmeldingsformulier Asbestverwijdering of klik “hier” voor het aanmeldingsformulier Asbestinventarisatie.

Wij staan graag voor u klaar.